POLÍTICA DE PRIVACITAT


A través d’aquest lloc web no es sol·liciten dades de caràcter personal de les persones usuàries sense el seu coneixement, ni se cedeixen a tercers.

Amb la finalitat d’oferir-vos el millor servei i amb l’objecte de facilitar-ne l’ús, s’analitzen el nom de pàgines visitades, el nom de visites, així com l’activitat de les persones visitants i la seva freqüència d’utilització. A aquest efecte, l’ERAM utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet.

L’ERAM no utilitza galetes per recollir informació de les persones usuàries, ni registra les adreces IP d’accés. Únicament s’utilitzen cookies pròpies, de sessió, amb finalitat tècnica (aquelles que permetin la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions i serveis que existeixen).

El portal del qual és titular l’ERAM conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privadesa dels quals són aliens a la de l’ERAM. En accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privadesa i de galetes. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rechazar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del navegador.

AVÍS LEGAL


D’acord amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, informem que aquesta plana web i el domini eram.cat pertanyen a l’Escola de Gestió Empresarial, amb domicili a la Ctra. de Santa Coloma 115, de Girona (CP 17005), tel. +34 972 402 258 i +34 972 401 300 i correu electrònic eram@eram.cat. El CIF de l’Escola de Gestió Empresarial és A-17117003.

DRETS DE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
La totalitat del contingut d’aquesta plana web, tant els logotips, els textos, les fotografies, els dissenys, les referències de productes o altres elements, així com l’estructura de la plana web, el disseny, les combinacions de colors o la forma de presentació dels continguts, està afectat per drets de propietat intel·lectual i industrial de titularitat de l’Escola de Gestió Empresarial o de terceres persones amb qui l’Escola de Gestió Empresarial ha convingut el seu ús. Aquests drets han de ser respectats pels usuaris de la plana web. L’Escola de Gestió Empresarial difon tota aquesta informació per mitjà de la seva plana web amb la finalitat de fer publicitat dels seus productes i activitats. L’Escola de Gestió Empresarial adverteix que tots aquests elements i referències únicament poden ser utilitzats amb aquesta finalitat i citant sempre la seva procedència i referències d’identificació. No és lícita la seva transformació o alteració, ni tampoc la comunicació pública o qualsevol altra forma d’explotació per qualsevol tècnica o procediment sense autorització expressa de l’Escola de Gestió Empresarial.

RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
L’usuari d’aquesta plana web hi accedeix per compte i iniciativa pròpia. L’Escola de Gestió Empresarial no es responsabilitza dels errors o omissions que puguin afectar els seus continguts. Les referències que es presenten a eram.cat tenen una funció exclusivament informativa i no obliguen al titular de la plana web fins a la confirmació de l’acceptació d’un contracte. L’Escola de Gestió Empresarial no podrà ser considerada responsable de cap dany derivat de la utilització d’aquesta plana web, ni de cap actuació realitzada sobre la base de la informació que s’hi facilita.

L’Escola de Gestió Empresarial declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació de qualsevol tipus continguda en altres planes web a les quals s’hi pugui accedir per mitjà d’enllaços des d’aquesta plana web. La funció dels enllaços introduïts a la plana web és la d’informar sobre l’existència d’altres fonts d’informació sobre el tema tractat a la plana d’origen i no suposa cap suggeriment o invitació a l’usuari a visitar les planes web de destí. L’Escola de Gestió Empresarial no és responsable del resultat obtingut a través d’aquests enllaços que no són controlats ni verificats per l’Escola de Gestió Empresarial.

PROTECCIÓ DE DADES
En compliment de l’article 5 de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal l’Escola de Gestió Empresarial informa que les dades personals recollides des d’aquesta plana web no seran enregistrades a cap fitxer ni seran objecte de cap classe de tractament, sinó que seran utilitzades únicament per atendre les sol·licituds d’informació de les persones que s’adrecin a l’Escola de Gestió Empresarial per aquest mitjà. Únicament s’incorporaran als fitxers de l’Escola de Gestió Empresarial amb el consentiment previ dels interessats i en cap cas seran cedides a tercers sense aquest consentiment previ.

AUTORITZACIÓ PER A ENLLAÇAR AMB ERAM.CAT
Queda autoritzat l’establiment d’enllaços cap a qualsevol apartat d’aquesta plana web sempre que quedi visible, a la barra d’adreces de l’explorador, l’adreça real a la qual s’accedeix. L’enllaç podrà efectuar-se tot utilitzant l’adreça, el nom de l’empresa i/o altres paraules clau.

Easysoftonic