fbpx

LES EXTRAESCOLARS DE LA GENERACIÓ DIGITAL

Arts Visuals | Tecnologies Aplicades | Arts Escèniques

Cobrim la demanda formativa de les noves generacions sobre les arts visuals i escèniques mitjançant una eina bàsica: la creativitat.

Oferim activitats renovades i actualitzades a partir de tres pilars fonamentals:

– El nostre propi mètode, l’Eduteinment, la perfecta combinació entre educació i entreteniment;

– El nostre equip pedagògic, format per l’alumnat de l’Escola Universitària ERAM, titulat i amb experiència professional tant en l’àmbit del lleure com en la seva especialitat artística, sent així, el seu perfil, una combinació excel·lent entre lleure i coneixement.

– El material audiovisual del qual disposem i la nostra seu.

UNIVERS DIGITAL:

De la inquietud d’educar digitalment als infants, neix aquesta activitat extraescolar. Utilitzant projectes de curta durada (1 a 4 sessions com a molt) l’alumnat treballarà en tasques relacionades amb el disseny gràfic, la fotografia, els audiovisuals i la creativitat. Sempre des d’un punt de vista lúdic i de manera cooperativa.

FEM CINEMA DE MIL MANERES:

Avui dia, les peces audiovisuals són una eina d’entreteniment a qualsevol casa. Però nosaltres li donem una volta i presentem aquesta activitat extraescolar com una manera de repassar la història d’aquest art i com ha evolucionat fins al que és ara. Treballarem aspectes del cinema mut, l’animació, les ombres xineses, el videoclip, l’stop motion o un curtmetratge. L’aplicatiu pràctic d’aquesta activitat està pensat per complementar les tasques derivades d’un treball d’escola/institut.

ATRAPA LA NOTÍCIA:

Enfoquem aquesta activitat extraescolar perquè els participants es sentin com uns autèntics periodistes. La idea és crear continguts digitals entorn a les noticies del centre. Tenint com objectiu desenvolupar habilitats comunicatives audiovisuals. Els infants hauran d’assumir responsabilitats per portar a terme les tasques de redactat, gravació i edició dels actes o esdeveniments que tinguin lloc al centre.

MOLIÈRES – TEATRE PER INFANTS:

En aquest espai explorarem el món de la interpretació a partir de jocs teatrals, exercicis d’expressió oral i corporal, cançons, representació de contes i escenes, treballant la comunicació, la confiança, la creativitat, la relació amb els altres, la projecció de la veu i les emocions, a partir de dinàmiques teatrals, improvisacions i escenes.

MIRA LA CÀMERA:

Treballar la interpretació des del cinema, la televisió, els programes d’entreteniment, de gags, videoclips, curtmetratges, documentals, mitjançant joc simbòlic i joc de rol. Anàlisi i visionat de les grans interpretacions de la història del cinema adaptat als interessos dels infants.

UNIVERS TECNOLÒGIC:

Ens iniciarem en el món de la creació de videojocs. Ho farem utilitzant el pensament racional/lógic per entendre com funcionen. Al mateix temps també utilitzarem aplicacions per desenvolupar les idees que sorgeixin.
Per tant, en aquesta extraestraesoclar treballarem de manera individual i en petit equip per aprendre a seqüenciar i ordenar accions. Tenint sempre com a objectiu la comprensió del llenguatge multimedia.