Tecnologia Zeta (possibilitat d’inscriure’s per SETMANES)

340.00 €
340.00 €

 FOTOGRAFIA- CREACIÓ DE VÍDEO – DISSENY – 3D I ANIMACIÓ 

 

Coneixes totes les funcions que existeixen en un equip de rodatge? T’agradaria fer màgia amb l’edició de les teves fotografies?

Seràs capaç d’explicar una història a través d’una imatge o dissenyar el teu logo i animar-lo en 3D? T’atreveixes a comprovar-ho?

Al curs de Tecnologia Zeta, coneixeràs la fotografia, el vídeo, el disseny, l’animació i el 3D, acompanyats per professionals del sector.

Gràcies al material tècnic professional que t’envoltarà cada dia, aprendràs a dominar múltiples tècniques i recursos creatius a través de les activitats, curadament dissenyades pels nostres formadors.

Al llarg de la formació, treballareu amb Ordinadors Mac, programes com el Photoshop, l’Illustrator, l’InDesign, el Final Cut, entre d’altres.

Estareu envoltats d’eines professionals d’il·luminació, càmeres de vídeo, de fotografia i ulleres de realitat virtual, a les instal·lacions de l’ERAM.

 

eramZ-14 còpia 2

Què és?

El Campus d’estiu d’ERAM Zeta és un espai de lleure i aprenentatge que et permet construir-te i explotar la creativitat i la tecnologia que t’envolta i més!
 Es divideix en 2 grans blocs. El bloc d’Audiovisuals i el bloc de Multimèdia. Construeix el teu propi univers amb les eines que t’oferirem en cada bloc. T’apuntes?

Què farem?

Treballarem totes les disciplines que envolta cada bloc respectivament. Ho farem a partir d’eines i tècniques que el nostre equip de monitores i monitors t’oferiran.

Com ho farem?

En cada disciplina es treballarà d’una manera diferent, per tal d’explotar cada branca de la forma més específica i eficient en l’àmbit creatiu i tecnològic.

On ho farem?

A les instal·lacions de l’Escola Universitària ERAM i els voltants de la Factoria Cultural Coma Cros.

Amb qui?

Amb l’equip de l’ERAM Zeta, especialitzat en les arts escèniques i les noves tecnologies.

Per què?

Divertint-nos és quan més aprenem. És per això, que hem dissenyat aquesta proposta amb la finalitat de combatre el (sovint) ús abusiu que s’està donant a les xarxes des de fa gairebé una dècada, sobretot per part del jovent. Així doncs, obrirem les finestres d’aquestes eines tecnològiques i artístiques, els donarem una volta i les convertirem en aplicacions eficients.

Què farem cada setmana?

1ª Setmana: 4 – 8 de juliol

Fotografia

Fotografia des de la teva mirada!

Coneixes tots els elements indispensables per fer fotografies? Ets capaç d’explicar una història a través d’una imatge? Tens ganes d’aprendre a editar?

Gràcies a les activitats i al material professional que t’envoltarà, cada dia aprendràs a dominar tot aquest sector! 

I ho faràs amb les nostres càmeres de fotografia, flaixos d’il·luminació, plató, attrezzo, Lightroom i Photoshop.

 
 

2ª Setmana: 11 – 15 de juliol 

Audiovisuals

Crea la teva pròpia història i grava-la!

Coneixes totes les funcions que existeixen en un equip de rodatge? Tens ganes de gravar els teus propis vídeos, però no saps per on començar? 

Gràcies a les activitats i al material professional que t’envoltarà, dia a dia, aprendràs a dominar tot aquest sector?

I ho farem amb les nostres càmeres de vídeo, llums, attrezzo, plató, Final Cut i DaVinci Resolve, que ERAM Zeta et proporciona.

 
 
 

3ª Setmana: 18 – 22 de juliol 

Disseny

El disseny gràfic té com a objectiu crear i transmetre missatges utilitzant un llenguatge gràfic. Vols ser el/la protagonista d’il·lustrar la teva pròpia història?

Aquest estiu tens l’oportunitat de ser-ho! No esperis més i vine al curs que t’oferim on podràs aprendre un munt de coses sobre el disseny gràfic, editorial i digital.

A més a més, t’endinsaràs dins del món de la il·lustració la publicitat, i en les teves pròpies creacions!

En tan sols una setmana coneixeràs moltes de les branques que engloba el disseny i et convertiràs en tot un expert en les eines que t’oferirà el Campus Teens. Experimentaràs el Photoshop, l’Illustrator i l’InDesign. Preparat per les grans aventures que t’esperen dins d’aquest món?

Apuntat al nostre campus d’estiu i narra la teva pròpia història!

 

4ª Setmana: 25 – 29 de julio

3D / Animació

Quantes vegades has tingut ganes de donar vida a allò que no en té? Amb el campus Tens que t’ofereix l’ERAM, podràs crear i donar moviment a tot allò que vulguis! Des d’una peça de fang fins a la creació de la teva primera història animada. 

Gràcies a la tècnica Stop Motion, on et convertiràs en tot un professional, i a les diverses xerrades sobre el món 3D, estaràs totalment preparat per convertir-te en una peça clau dins d’aquest món!

Amb el material que t’envoltarà cada dia, començaràs a dominar els diferents programes  professionals: Photoshop, Illustrator, Final Cut … T’atreveixes a comprovar-ho? No t’ho pensis dues vegades i vine aquest estiu a crear la teva història! 

HORARI

De 9:30h a 13:30h

 

CALENDARI

1ª Setmana: 4– 8 de juliol
2ª Setmana: 11 – 15 de juliol
3ª Setmana: 18 – 22 de juliol
4ª Setmana: 25 -29 de juliol

LLOC

A l’Escola Universitària ERAM a la Factoria Cultural Coma Cros (Girona-Salt)

Visualitza-ho al mapa

* Entendre el casal com a totalitat i no per setmanes o quinzenes, afavoreix la cohesió de grup i, en conseqüència, la capacitat i importància del treball en equip. La idea és aprendre les disciplines a partir de la formació d’un equip creatiu. A ERAM Zeta volem formar a futurs joves amb capacitats artístiques polifacètiques, un dels pilars de la nostra filosofia d’aprenentatge *

El Campus d'estiu Teens us espera!

EL NOSTRE EQUIP

Sergi Cuervo

Maria Cambil

Marc Seco

Marina Oliveras

LES NOSTRES INTAL·LACIONS

PREU CAMPUS ESTIU TEENS

340 €

4 setmanes

( 15% de descompte amb el codi anticipatzeta del 01/04/22 al 14/04/22

PER SETMANES:

Descomptes (No són acumulables)

Prellançament

-15%

CODI: anticipatzeta

De l’1 d’abril al 14 d’Abril

Per Exalumnes

-10%

Per exalumnes (alumnes que ja han realitzat curs a ERAM Zeta)

Codi: fidelitatzeta

Aplicable de l’1 d’abril fins a exhaurir les places

* Pel Segon Germà/na

-10%

Descompte per segon germà

Codi: germanszeta2

Aplicable de l’1 d’abril fins a exhaurir les places

 

** Monoparentals o Nombroses

-10%

Per famílies nombroses s'aplic aun 10% per cadascuna de les matricules

CODI: familiazeta

Aplicable de l’1 d’abril fins  a exhaurir les places

* Per poder-te aplicar el descompte de segon germà cal fer dues inscripcions, la primera amb la tarifa estàndard i la segona incloent en el camp CODI germanszeta2

** Per poder-te aplicar el descompte de família nombrosa cal fer tres inscripcions, en cada una d’elles cal incloure en el camp CODI familiazeta

La inscripció en línia només accepta pagaments amb targeta. En cas de voler realitzar el pagament amb un altre sistema, cal posar-se en contacte amb: info@eramzeta.com

Dades del curs

 • Data inici
  04/07/2022
 • Data final
  29/07/2022
 • Horari
  De 9:30 a 13:30
 • Edat
  Per a joves nascuts del 2004 al 2009
 • Nivell
  Tots els nivells
 • Places lliures
  20
Easysoftonic