fbpx

Teatre x Joves – Grup B

360.00 €

COS – VEU – EMOCIÓ – JOC

Gaudeix actuant! Tens ganes de fer teatre? Engeguem aquest grup amb la intenció d’aprendre i d’apropar-te a complir els teus somnis.

Tan se val si abans has fet teatre o no! Vols provar-ho? Tens ganes de millorar la teva tècnica actoral? Vols sentir-te com un creador o una creadora escènica? Mitjançant el joc teatral i diferents exercicis dramàtics, reunirem aptituds per a què amb el nostre instrument de treball, el nostre cos, puguem explicar i crear històries amb la millor qualitat, com ho fa un actor o actriu. Treballarem la consciència corporal, l’energia, l’escolta grupal, el treball en equip i la generositat escènica. Alhora ens endinsarem en el concepte d’Intèrpret 360º, com defensa la nostra casa, l’Escola Universitària ERAM, un concepte d’intèrpret creador polivalent.

Com a grup viureu un procés conjunt, també de treball individual, però sobretot col·lectiu, amb el qual aprendreu com a intèrprets i alhora com a persones.

Apunta’t, porta roba còmode, moltes ganes, actitud activa i farem un grup complet, format per intèrprets, però sobretot per creadors i creadores!

Gaudeix actuant amb l’ERAM Zeta.

DURADA: 29 sessions de 3h amb descans, respectant el calendari escolar d’octubre a maig .

Si us interessa el pagament mensual, contacteu amb nosaltres.

Dades del curs

  • Durada 90 hores
  • Data Inici 19.10.2019
  • Data Final 30.05.2020
  • Horari 10:00h a 13:00h
  • Dia Dissabtes
  • Edat 13 a 17 anys
  • Nivell Tots els nivells
  • Places Lliures 15
mm
Estudiant del Grau d'Arts Escèniques i especialitzada en interpretació i direcció escènica. Ho combina amb feines de modelatge, d'interpret de cinema i teatre, crítica teatral, docencia teatral, educació i direcció de lleure. Ha rebut formació per part de professionals del sector com per exemple Sílvia Escuder, Marta Marco, Ernest Villegas, Josep Maria Miró, Marc Artigau, Alberto Díaz, Lluís Homar, Agnès Monferrer i Jordi Duran i Roldós.
mm
Estudiant del Grau d'Arts Escèniques a l'Escola Universitària ERAM i ex-alumna del Col·legi del Teatre de Barcelona i Institute of Arts de Barcelona. Ha estat formada per professionals com Josep Maria Miró, Xiscu Masó, Alberto Díaz, Marc Artigau, Agnès Monferrer, Sílvia Escuder, Jordi Duran i Roldós, Lluís Homar i Jaume Fargas. El seu camp predilecte és la pedagogia teatral, la dramatúrgia i l'interpretació escènica. Professional de l'educació en lleure des del 2015 amb diferents experiències al YMCA Camp Ohiyesa, Michigan, USA.
360.00 €