fbpx

Musical ZETA juliol 2020

180.00 €

 

VEU – COS – EMOCIÓ – CREACIÓ

El Musical Zeta és un campus intensiu d’interpretació i creació escènica musical de dues setmanes, però també és un espai de gaudir per passar un magnífic estiu!

Durant aquests dies, rebrem un entrenament actoral mitjançant diferents tècniques pedagògiques, per conèixer, afinar i descobrir el nostre instrument, el nostre cos; i rebrem recolzament i aconsellament musical. Alhora anirem entenent el fet teatral com una potent eina artística contemporània i ho posarem en pràctica a partir d’una creació col·lectiva, amb la qual cada jove podrà expressar la seva opinió i posar el seu granet de sorra per construir el nostre propi espectacle teatral! 

Les classes es divideixen entre entrenament i dinàmiques actorals, el procés de creació de l’espectacle, els assajos i la presentació de l’espectacle, que es durà a terme al teatre El Canal de Salt.

Tenim moltíssimes ganes de tornar a reprendre aquest taller Musical, de veure les cares de l’any passat i les noves d’aquest any 2020, per així tornar a construir un espectacle juntes i fent pinya!

 

Continguts del curs:

 • Interpretació i treball en veu-cos-emoció
 • Dramatúrgia i direcció
 • Projecte col·lectiu de representació escènica musical
 • Distribució de tasques i rols   

 

DESCOMPTES

PRELLANÇAMENT

-20% total
CODI: anticipatzeta
Del 10 de març al 10 d’abril

PER EXALUMNES
-15%
CODI: fidelitatzeta
Per exalumnes (alumnes que ja han realitzat curs a ERAM Zeta)
Aplicable de l’11 d’abril fins exhaurir les places

* PEL SEGON GERMÀ/NA
-20%
CODI: germanszeta2
Descompte per segon germà
Aplicable de l’11 d’abril fins exhaurir places

** Monoparentals o nombroses
-10%
CODI: familiazeta
Per famílies nombroses s’aplica un 10% per per cada una de les matrícules
Aplicable de l’11 de març fins exhaurir places

* Per poder-te aplicar el descompte de segon germà cal fer dues inscripcions, la primera amb la tarifa estàndard i la segona incloent en el camp CODI germanszeta2
** Per poder-te aplicar el descompte de família nombrosa cal fer tres inscripcions, en cada una d’elles cal incloure en el camp CODI familazeta
NOTA: La inscripció en línia només accepta pagaments amb targeta. En cas de voler realitzar el pagament amb un altre sistema, cal posar-se en contacte amb: info@eramzeta.com

Dades del curs

 • Durada 40 hores
 • Data Inici 13.07.2020
 • Data Final 24.07.2020
 • Horari De 9:30 a 13:30
 • Dia De diluns a divendres
 • Edat Joves que hagin nascut entre els anys 2002 i 2007
 • Nivell Tots els nivells
 • Places Lliures 20
mm
Estudiant del Grau d'Arts Escèniques i especialitzada en interpretació i direcció escènica. Ho combina amb feines de modelatge, d'interpret de cinema i teatre, crítica teatral, docencia teatral, educació i direcció de lleure. Ha rebut formació per part de professionals del sector com per exemple Sílvia Escuder, Marta Marco, Ernest Villegas, Josep Maria Miró, Marc Artigau, Alberto Díaz, Lluís Homar, Agnès Monferrer i Jordi Duran i Roldós.
180.00 €