fbpx

Musical Zeta Juliol 2019

180.00 €

CANT – MOVIMENT – INTERPRETACIÓ – EMOCIÓ

Presentem una activitat d’estiu diferent: obrim les nostres portes al sector de les arts escèniques per joves!

El MUSICAL Zeta ha sorgit com a resposta a la demanda que durant anys ens hem trobat amb els i les participants del curs de Cinema. L’objectiu del MUSICAL Zeta serà conèixer algunes eines bàsiques de l’interpret i crear i executar conjuntament un petit espectacle en format musical.

Ho farem durant dues setmanes treballant dos blocs. Un primer amb més dosi d’aprenentatge i entrenament actoral, i un segon a base de creació i muntatge. Finalment quedarà tot registrat en un vídeo.

Una experiència de dues setmanes on, amb un equip de formadores, treballarem tots els aspectes amb els quals cualsevol interpret ha de comptar: el cos, la veu, l’emoció i la coordinació escènica.

Forma’t per divertir-te i complir els teus somnis, treballa de la mà amb les teves companyes i amb el professorat. T’oferim una activitat d’estiu diferent de tot el que has viscut anteriorment!

Dades del curs

 • Durada 25 hores
 • Data Inici 01.07.2019
 • Data Final 12.07.2019
 • Horari 9:30h a 13:30h
 • Dia Dilluns a Divendres
 • Edat 13 a 18 anys
 • Nivell Tots els nivells
 • Places Lliures 3
 • Observacions:

  Servei d'acollida gratuït: de 8:30 a 9:30h i de 13:30 a 14:00h Servei carmanyola: de 14:00 a 15:30h Descompte del 15% per exalumnes (Cupó descompte: fidelitatzeta) Descompte del 20% sobre la inscripció del segon germà (Cupó descompte: germanszeta2) Descompte del 10% per famílies monoparentals o nombroses (Cupó descompte: familiazeta)

mm
Estudiant del Grau d'Arts Escèniques i especialitzada en interpretació i direcció escènica. Ho combina amb feines de modelatge, d'interpret de cinema i teatre, crítica teatral, docencia teatral, educació i direcció de lleure. Ha rebut formació per part de professionals del sector com per exemple Sílvia Escuder, Marta Marco, Ernest Villegas, Josep Maria Miró, Marc Artigau, Alberto Díaz, Lluís Homar, Agnès Monferrer i Jordi Duran i Roldós.
mm
Estudiant del Grau d'Arts Escèniques a l'Escola Universitària ERAM i ex-alumna del Col·legi del Teatre de Barcelona i Institute of Arts de Barcelona. Ha estat formada per professionals com Josep Maria Miró, Xiscu Masó, Alberto Díaz, Marc Artigau, Agnès Monferrer, Sílvia Escuder, Jordi Duran i Roldós, Lluís Homar i Jaume Fargas. El seu camp predilecte és la pedagogia teatral, la dramatúrgia i l'interpretació escènica. Professional de l'educació en lleure des del 2015 amb diferents experiències al YMCA Camp Ohiyesa, Michigan, USA.
180.00 €