fbpx

Curs Fotografia abril 2021

90.00 €
Mat. Tancada

Mòdes de la càmera – Composició – Photoshop – Creativitat

Curs pràctic per aprendre de manera espontània i lúdica amb l’objectiu de desenvolupar una mirada fotogràfica curiosa i inquieta.

Explorareu diferents espais de fotografia com la foto de retrat, paisatge, reportatge, etc., per trobar les diferents possibilitats fotogràfiques que ofereixen.

Durant el curs el professor esdevindrà un guia en el vostre procés d’aprenentatge basat en la metodologia anglosaxona learning by doing, en què us acompanyarà, us guiarà i us motivarà per seguir experimentant i progressant en el món de la fotografia. Un catalitzador que us permetrà agafar seguretat i criteri a l’hora de posar-vos darrere d’una càmera.

En el curs s’aprendran coneixement fonamentals per poder realitzar les fotografies en termes de funcionament de la càmera, profunditat de camp, enfocament, medició de la llum, llenguatge visual, composició, llum i perspectiva.

Per posar en pràctica els diferents conceptes, eines i llenguatges fotogràfics explorareu diferents espais del municipi com també de les instal·lacions de l’ERAM per trobar les possibilitats fotogràfiques que els espais ens ofereixen.

 

*El curs es durà a terme sempre que les condicions vigents de l’estat COVID ens ho permetin.

* Si no es pogués realitzar el curs retornarem els diners.

 

– Treballs realitzats per alumes en edicions anteriors:

 

 

Dades del curs

  • Durada 21 hores
  • Data Inici 10.04.2021
  • Data Final 29.05.2021
  • Horari De 10:30 a 13:30h
  • Dia Dissabte
  • Edat 13 a 18 anys
  • Nivell Iniciació
  • Places Lliures -6
mm
Graduada en Audiovisuals i Multimèdia a ERAM, especialitzada en disseny gràfic, retoc d'imatges i il·lustració. També té un gran bagatge en el món de la fotografia, es va especialitzar a l'ERAM i se segueix formant de manera autodidàctica amb projectes personals. Actualment exerceix de dissenyadora gràfica i a vegades se situa davant les càmeres per a posar o actuar. És creativa, dinàmica i versàtil.
90.00 €
Mat. Tancada