fbpx

Curs d’iniciació al disseny – Octubre 2021

90.00 €
1

Illustrator + Photoshop

El disseny ens envolta cada dia i moltes vegades ho fa d’una manera tan integrada que no en som conscients. El disseny és aplicable des d’un treball de l’institut, passant per Instagram o bé amb la creació d’una marca d’un producte!
La forma, el color, la línia i l’escala són els conceptes bàsics del disseny. Si vols aprendre a utilitzar-los i crear-te com a futur/a dissenyador/a apunta’t al nostre curs de disseny.
Treballarem des de la forma més bàsica i inicial d’un procés creatiu fins a utilitzar programes professionals de disseny com Illustrator i Photoshop. 
Encara t’ho estàs pensant?
INSCRIU-TE!
Treballarem des de la forma més bàsica i inicial d’un procés creatiu fins a utilitzar programes professionals de disseny com Ilustrator i Photoshop. 
Encara t’ho estàs pensant?
INSCRIU-TE!

Treballs realitzats en edicions anteriors

Dades del curs

  • Data Inici 02.10.2021
  • Data Final 20.11.2021
  • Horari 10:30h - 13:30h
  • Dia Dissabte
  • Edat De 13 a 18 anys
  • Places Lliures 0
mm
Graduada en Audiovisuals i Multimèdia a ERAM, especialitzada en disseny gràfic, retoc d'imatges i il·lustració. També té un gran bagatge en el món de la fotografia, es va especialitzar a l'ERAM i se segueix formant de manera autodidàctica amb projectes personals. Actualment exerceix de dissenyadora gràfica i a vegades se situa davant les càmeres per a posar o actuar. És creativa, dinàmica i versàtil.
90.00 €
1