fbpx

Curs de fotografia creativa Febrer 2022

90.00 €
1

Captura els millors moments

La fotografia és un mitjà de comunicació, un recurs visual i artístic molt utilitzat. De fet, cada dia fem fotos des del nostre dispositiu mòbil, oi?
Però… si de veritat vols aprendre a fer fotos apunta’t al nostre curs de Fotografia!!
En el curs de fotografia aprendràs coneixements fonamentals per poder realitzar les fotografies amb una càmera reflex professional (la teva o la que et deixem a l’escola). 
Treballarem el funcionament de la càmera, què és la profunditat de camp, l’enfocament de les imatges, la medició de la llum, el llenguatge visual, la composició, la llum natural i artificial i la perspectiva.
Ho farem tot des de les instal·lacions de la Universitat ERAM, que disposa d’un plató equipat amb material que ens permetrà experimentar amb tots aquests conceptes, i també a l’exterior, per treballar amb llum natural i l’entorn que ens envolta.

Dades del curs

  • Data Inici 05.02.2022
  • Data Final 19.03.2022
  • Horari 10:30h - 13:30h
  • Dia Dissabte
  • Edat De 13 a 18 anys
  • Places Lliures 0
mm
Graduada en Audiovisuals i Multimèdia a ERAM, especialitzada en disseny gràfic, retoc d'imatges i il·lustració. També té un gran bagatge en el món de la fotografia, es va especialitzar a l'ERAM i se segueix formant de manera autodidàctica amb projectes personals. Actualment exerceix de dissenyadora gràfica i a vegades se situa davant les càmeres per a posar o actuar. És creativa, dinàmica i versàtil.
90.00 €
1