fbpx

Campus e-Sports ERAM & Paragon

320.00 €
Mat. Tancada

Campus eSports és el casal que et farà viure els videojocs com mai t’ho hauries imagina’t! T’apuntes a viure amb nosaltres l’era dels esports electrònics?

Aquest curs està desenvolupat per Team Paragon, un club d’esports referent al panorama nacional , que aquest estiu compartirà amb ERAM Zeta el seu projecte esportiu.

Per arribar a jugar de manera professional i saludable i en el món dels eSports cal seguir unes pautes, un entrenament i uns valors que no tothom coneix. Per aquest motiu, hem decidit desenvolupar un seguit de propostes per poder-los descobrir.

 

QUÈ ÉS?

És un campus d'estiu destinat a aquelles noies i nois amb ganes de jugar a videojocs i descobrir el món dels eSports.

QUÈ FAREM?

Cada setmana treballarem els continguts, eines, hàbits, soft-skills… Sempre des de l’automotivació, el treball en equip, la competitivitat saludable…

COM HO FAREM?

Farem grups de treball creatiu on aprendrem jugant, explorarem les diferents eines tecnològiques i les aplicarem a partir d’activitats, tallers, gimcanes...

ON HO FAREM?

A les instal·lacions de l’Escola Universitària ERAM i els voltants de la Factoria Cultural Coma Cros.

PER QUÈ?

Un dels objectius principals d'aquest campus és identificar, aprendre, desenvolpupar i entrenar els soft-skills, o sigui, el treball en equip, la comunicació, l'escolta activa, l'atenció... i endinsar-nos en els conceptes de salut i benestar, dins l'esport electrònic, per poder jugar amb consciència.

Banner2

1ª Setmana: 5 de juliol - 9 de juliol

Rocket League & Clash Royale

Iniciarem el campus amb dinàmiques de grup per conèixer-nos i començar a interactuar entre nosaltres. Aquesta setmana tractarem els jocs de Rocket League i Clash Royale, a la vegada que fem ènfasi en els soft skills (habilitats toves). També explicarem la figura del Community manager als eSports. S’inclouen activitats d’hàbits saludables.

1ª Setmana: 12 de juliol - 16 de juliol

Serious Games & Minecraft

Durant aquesta segona setmana veurem l’evolució dels videojocs fent una repassada als clàssics i tractant els Serious Games per tal de desenvolupar les habilitats toves de la comunicació, el treball en equip i la coordinació, entre d’altres. També jugarem al videojoc de Minecraft amb un servidor únic i mirarem la figura del Caster als eSports. S’inclouen activitats d’hàbits saludables.

3ª Setmana: 19 - 23 de juliol

Wild Rift/League of Legends

La tercera setmana es dedica al videojoc Wild Rift/League of Legends. És un joc complex però el més popular del món. Per tant, creiem necessari donar-li importància. No obstant això, també jugarem a l’Among us i veurem el treball dels editors y dissenyadors gràfics als eSports. S’inclouen activitats d’hàbits saludables.

4ª Setmana: 26 - 30 de juliol

Brawl Stars & Fortnite

La última setmana va dirigida als videojocs Brawl Stars i Fortnite; repassarem diverses professions dels eSports i finalitzarem el campus amb competicions dels videojocs més agradats durant el campus o intentarem jugar al joc que ells decideixin.  S’inclouen activitats d’hàbits saludables.

CALENDARI

1ª Setmana: 5 – 9 de Juliol
2ª Setmana: 12 – 16 de juliol
3ª Setmana: 19 – 23 de juliol
4ª Setmana: 26 – 30 de juliol

LLOC

A l'Escola Universitària ERAM a la Factoria Cultural Coma Cros (Girona-Salt)

Visualitza-ho al mapa

ELS NOSTRES MONITORS

EL NOSTRE EQUIP

Carlos Quero

Georgina Ramos

INSTAL·LACIONS

TOT EL CAMPUS ESPORTS ERAM & PARAGON:

320€

( 20% de descompte amb el codi anticipatzeta del 17/03/21 al 17/04/21)

4 setmanes

PER SETMANES:

Descomptes (No són acumulables)

PRELLANÇAMENT

-20% total

CODI: anticipatzeta

Del 10 de març al 10 d’Abril

PER EXALUMNES

-15%

CODI: fidelitatzeta

Per exalumnes (alumnes que ja han realitzat curs a ERAM Zeta)

Aplicable de l’11 d’abril fins exhaurir les places

* PEL SEGON GERMÀ/NA

-20%

CODI: germanszeta2

Descompte per segon germà

Aplicable de l’11 d’abril fins exhaurir places

** Monoparentals o nombroses

-10%

CODI: familiazeta

Per famílies nombroses s’aplica un 10% per cadascuna de les matrícules

Aplicable de l’11 de març fins exhaurir places

* Per poder-te aplicar el descompte de segon germà cal fer dues inscripcions, la primera amb la tarifa estàndard i la segona incloent en el camp CODI germanszeta2

** Per poder-te aplicar el descompte de família nombrosa cal fer tres inscripcions, en cada una d’elles cal incloure en el camp CODI familiazeta

La inscripció en línia només accepta pagaments amb targeta. En cas de voler realitzar el pagament amb un altre sistema, cal posar-se en contacte amb: info@eramzeta.com

Dades del curs

 • Durada 4 setmanes
 • Data Inici 05.07.2021
 • Data Final 30.07.2021
 • Horari 9:30h - 13:30h*
 • Edat Joves nascuts entre els anys 2004 i 2008
 • Places Lliures 0
 • Observacions:

  * En el cas de que no s'arribi al nombre mínim de participants o pel tema de la pandèmia no es pogués realitzar, ERAM Zeta es reserva el dret de cancel.lar el campus i reemborsarà el 100% de l'import als alumnes inscrits.
  * El campus es durà a terme sempre i quan el context sanitari ho permeti

mm
Team Paragon, és un club d’esports referent al panorama nacional. En el seu projecte esportiu, disposen de fins a 9 equips en 9 disciplines diferents, coneixent el sector, els esports electrònics, formats i inquietuds sobre aquest. També organitzem competicions i tornejos en línia i presencialment. A més, disposem d'altres línies de treball desenvolupant projectes enfocats en l'ús dels Esports com a eina turística, la integració de l'esport tradicional amb l'electrònic, servim com a assessoria per a empreses públiques i privades no endèmiques i molts altres serveis.
320.00 €
Mat. Tancada