fbpx

Campus d’estiu Teens

390.00 €
This course is out of stock

Benvolgudes famílies,

Malauradament aquesta edició 2020 del campus ERAM Zeta queda cancel·lada degut a la crisi sanitària i els protocols i mesures de seguretat que ha establert el Departament de Salut.

Esperem poder-vos retrobar a l’edició del 2021. 

Us trobarem molt a faltar, cuideu-vos!

L’Equip d’ERAM Zeta.

 

Campus d’estiu per a Teens, on a partir de diferents àrees creatives, crearem un musical, realitzarem un curtmetratge, modelarem en 3D i dissenyarem el nostre propi videojoc a més de captar els millors moments amb les nostres càmeres.

LLOC

A l'Escola Universitària ERAM a la Factoria Cultural Coma Cros (Girona-Salt)

Visualitza-ho al mapa

SERVEI CARMANYOLA DE 14:00h a 15:30h

Les famílies que ho desitgin poden portar el dinar de casa i les monitores s’encarregaran d’escalfar-los-hi. Tenim una nevera i dos microones destinats a aquest servei.

Servei mensual: 40 €

Servei setmanal: 10 €

1 dia puntual: 2,50 €

Per contractar el servei mensual o setmanal cal fer-ho prèviament enviant correu a info@eramzeta.com

EL NOSTRE EQUIP

Sergi Cuervo

Maria Cambil

Pau Rodriguez ERAM Zeta

Pau Rodríguez

Quim Gibert

Laia Font

INSTAL·LACIONS

CAMPUS 4 SETMANES

 OPCIÓ A:  Curtmetratge + Musical Zeta

OPCIÓ B:  Fotografia Iniciació + Fotografia Avançada + Videojocs i Modelat en 3D

OPCIÓ C:  Fotografia Iniciació + Fotografia Avançada + Disseny Gràfic I + Disseny Gràfic II 

CAMPUS 5 SETMANES

OPCIÓ A:  Curtmetratge + Disseny Gràfic I  + Videojocs i Modelat en 3D

OPCIÓ B:  Foto Iniciació + Foto Avançada + Disseny Gràfic I + Videojocs i Modelat en 3D

PREU CAMPUS ESTIU TEENS

Dades del curs

  • Durada 5 setmanes
  • Data Inici 29.06.2020
  • Data Final 31.07.2020
  • Horari Cancel·lat
  • Edat Joves que hagin nascut entre els anys 2002 i 2007
  • Places Lliures 0
mm
Estudiant del Grau d'Arts Escèniques i especialitzada en interpretació i direcció escènica. Ho combina amb feines de modelatge, d'interpret de cinema i teatre, crítica teatral, docencia teatral, educació i direcció de lleure. Ha rebut formació per part de professionals del sector com per exemple Sílvia Escuder, Marta Marco, Ernest Villegas, Josep Maria Miró, Marc Artigau, Alberto Díaz, Lluís Homar, Agnès Monferrer i Jordi Duran i Roldós.
mm
Graduat en audiovisuals i multimèdia per l'escola Universitaria ERAM. Ha treballat com a director de fotografia en diferents projectes com Animales deCristal (Curtmetratge, 2018), 21 Fortaleses (Documental, 2018) o Éden (Curtmetratge, 2019). Alhora treballa com a realitzador freelance combinant feines de diferents sectors, per exemple el conjunt de vídeos del festival Acampada Jove.
mm
Animador 2D/3D, Jocs i Interacció. Especialitzat en modelatge i animació, també domino robòtica amb Lego Mindstorm. Actualment treballant com a professor de 3D a l'Escola Universitària ERAM i en diversos cursos d'ERAM Z. Amant del 3D, les animacions i els videojocs. Perfil entusiasta, energètic i creatiu.
mm
Dissenyadora gràfica i creativa especialitzada en el potenciament de negocis a través d'eines de comunicació gràfica. Fundadora de l'estudi de disseny i comunicació visual; Mixgràfic. Graduada en Audiovisuals i Multimèdia. www.mixgrafic.com
mm
Vinculat professionalment als camps audiovisual, arts escèniques i fotografia, va cursar el màster en fotografia creativa a la Universitat de Girona i és docent de tècnica fotogràfica.
390.00 €
This course is out of stock